https://www.HipinStof.nl

Download algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van *HipinStof*
 
*De artikelen van *HipinStof* zijn allemaal met veel liefde en zorg handgemaakt.
 
*Artikelen van dezelfde soort en kleur(combinatie, lintjes) kunnen wat van elkaar verschillen. 

*Heeft u speciale wensen over de kleur/stofjes of heeft u een eigen idee neem dan contact op met *HipinStof*, dan kunnen we uw wensen bespreken! (HipinStof@hotmail.com) 
 
*Bestellen 
Uw bestelling wordt (in de werkdagen) binnen 24 uur per email bevestigd. Hierbij ontvangt u een bevestiging van het bestelde artikel en een bestelnummer, deze graag vermelden bij uw betaling. 
Wij houden uw bestelling uiterlijk 7 dagen voor u gereserveerd. Is de betaling dan niet overgemaakt op onze bankrekening dan wordt het product weer in de verkoop gezet. Mocht het niet lukken om een bestelling te plaatsen dan kunt u ook per email en bestelling doorgeven: HipinStof@hotmail.com of irma@HipinStof.nl


*Prijzen & Betaling 
De prijzen op www.HipinStof.nl zijn vaste prijzen en in euro’s. 
Alle prijzen zijn EXCLUSIEF verzendkosten! 
De verzending wordt verzorgd door Post.nl en DHL wij hanteren ook de prijzen van PostNL en DHLVoor pakketjes die niet door de brievenbus passen en/of zwaarder zijn dan 2 kg-10kg, berekenen wij ook volgens de prijzen van Post NL en DHL (zie site PostNL en DHL voor de huidige prijzen)
Voor de verzendkosten naar landen, buiten Nederland, zijn de prijzen op aanvraag. 
Betaling kan alleen middels vooruitbetaling via het door ons opgegeven bankrekeningnummer.
Bestellingen kunnen overgemaakt worden naar Rabobank NL12RABO0142261009 tnv I.R.M.A. van Dijk-Verbeek eo te De Lier. Oov van het bestelnummer. Het artikel wordt pas toegestuurd nadat de betaling is voldaan. 
 
*Overeenkomst 
Als er door de koper opdracht gegeven wordt aan *HipinStof* om 1 of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is. 


*Verzending & Levering 
Nadat de betaling is bijgeschreven op onze bankrekening sturen wij uw bestelling binnen 5 werkdagen naar u toe. 
De verzending wordt verzorgd door PostNL en DHL. PostNL en DHL leveren geen garanties. Zodra het artikel is verzonden ontvangt u altijd ter bevestiging een e-mail van ons. 
Ook al hopen we dat er nooit een pakketje beschadigd of zoek raakt bij de post, wij kunnen er helaas niet verantwoordelijk voor zijn. Wel is het mogelijk om tegen extra betaling uw pakket te laten verzekeren. U kunt dit melden bij uw bestelling. Ons streven is om, als uw betaling is bijgeschreven, uw bestelling binnen 2 werkdagen te versturen. Als u er voor kiest om uw bestelling verzekerd/aangetekend te laten verzenden voor zijn de kosten € 12,95. Bij een gewicht tot 2 kilogram. Uw bestelling is dan verzekerd tegen verlies en beschadiging tot € 500,-. Wilt u hiervan gebruik maken geef dit aan op het bestelformulier onder opmerkingen. 
Afhalen is, enkel op afspraak, ook mogelijk. Indien u het artikel afhaalt, kan contant betaald worden. 
Retourneren 
Mocht u om de een of andere reden niet tevreden zijn over het geleverde product, stuur dan binnen 5 werkdagen na levering een e-mail naar HipinStof@hotmail.com of irma@HipinStof.nl met de reden van ontevredenheid. Aan de hand hiervan bekijken wij of het product geruild of geretourneerd kan worden. Voorwaarden voor ruilen zijn; goede verpakking, voldoende gefrankeerd, artikel dient niet gebruikt, onbeschadigd/ongewassen te zijn en met eventuele kaartjes. 
Naar wens gemaakte en gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden. 

*Wasvoorschriften 
Omdat de meeste artikelen van www.HipinStof.nl van verschillende stofjes, lintjes, applicaties e.d. zijn gemaakt, raden wij aan om met de hand te wassen (voor knuffel- en spuugdoekjes van katoen/badstof geldt dat ze wel in de wasmachine (max. 40 graden) gewassen kunnen worden). Wilt u toch liever in de wasmachine wassen dan zo laag mogelijk, (30 graden/wol programma), gelieve niet in de droogtrommel en als u het strijkt gebruik dan een vochtige doek ook vanwege de diverse labeltjes van diverse materialen. Zo hebt u langer plezier van het artikel.


*Aansprakelijkheid 
Voor alle handgemaakte artikelen van *HipinStof* geldt dat zij altijd onder toezicht van een volwassene gebruikt dienen te worden. 
Let op: De artikelen die bedoelt zijn als accessoire, gebruik deze ook als zodanig. De accessoires zijn niet geschikt als knuffel en voor in het bedje!  www.HipinStof.nl is dan ook niet aansprakelijk voor schade ten gevolge van onjuist gebruik van deze artikelen.
www.HipinStof.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongelukken met of door de bij www.HipinStof.nl  gekochte artikelen.
www.HipinStof.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele kleurafwijkingen ten opzichte van de beeldschermweergave.
www.HipinStof.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of beschadiging tijdens de verzending. Ook stellen wij ons niet aansprakelijk voor normale slijtage of verkeerd gebruik van een product. 

*Privacy 
Adresgegevens worden slechts gebruikt voor het uitvoeren en afhandelen van de bestellingen. www.HipinStof.nl zal privégegevens nooit doorgeven aan derden. 


*Copyright 
Op alle, op de site aanwezige,  informatie berust auteursrecht. Het is echter niet toegestaan om ontwerpen en of informatie, welke afkomstig is van de site van www.HipinStof.nl zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en / of verspreiden in welke vorm dan ook. Bezoekers c.q. gebruikers van de site kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. www.HipinStof.nl behoudt ten alle tijden de rechten van de ontwerpen. 


*Toepassing van de voorwaarden
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen van www.HipinStof.nl . Door te bestellen bij www.HipinStof.nl geeft u aan akkoord te zijn met de voorwaarden. www.HipinStof.nl heeft het recht de voorwaarden na verloop van tijd te wijzigen. | Meer

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
HipinStof

Irma van Dijk-Verbeek
Lierweg 48b
2678CX  De Lier
T: 06-25133101
E: Irma@HipinStof.nl
Bankrekeningnummer: NL12RABO0142261009

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
https://www.HipinStof.nl vanaf mei 2010 - 2019. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. De artikelen zijn met liefde en zorg gemaakt, u bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het gebruik van artikelen van *HipinStof*