https://www.HipinStof.nl
Foto
Het gezicht achter *Hip in Stof*.
Ik zal me even voorstellen: Irma van Dijk-Verbeek, getrouwd en heb 4 kinderen.
3 meiden van 18, 16, 15 en een jongen van 13 jaar oud. Een heerlijk stel!
Een drukke maar gezellige boel thuis.
Naast mijn gezin en mijn werk als administratief medewerkster heb ik ook nog een hobby die sinds 2010 de naam www.HipinStof.nl draagt.
Het begon allemaal toen mijn moeder vroeger al veel achter de naaimachine zat en ik ging "kijken" hoe ze dat deed (en of het al klaar was! ) Daarna ging ik het zelf doen en ging ook op les.
Vele creaties verder ging ik voor mijn kinderen kleding en hun kamertje accessoires  maken in een bepaalde stijl. Toen ook mijn zussen kinderen kregen en ik voor hun kraammanden ging maken, opperde zij: "Daar moet je wat mee gaan doen!"
En zo is www.HipinStof.nl ontstaan.
Alle producten worden met veel liefde en plezier  handgemaakt in mijn "atelier". Heb je een idee, of kan je het nergens vinden wat je wilt, laat het me weten, dan komen we er samen wel uit. Ook maak ik persoonlijke items, met naam, een woord of een korte zin. Ik hoor/lees het graag.
Veel plezier op mijn site.
Groetjes Irma


| Meer

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
HipinStof

Irma van Dijk-Verbeek
Lierweg 48b
2678CX  De Lier
T: 06-25133101
E: Irma@HipinStof.nl
Bankrekeningnummer: NL12RABO0142261009

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
https://www.HipinStof.nl vanaf mei 2010 - 2019. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. De artikelen zijn met liefde en zorg gemaakt, u bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het gebruik van artikelen van *HipinStof*