https://www.HipinStof.nl
Foto
Deze foto is terug blik van vorig jaar vakantie; eigenlijk hou ik niet zo van "op een plaatje"
ik maak liever zelf de foto blush Maar dit is het gezicht achter Hip in Stof. Hier een foto van de afgelopen vakantie. Vandaar de hangemat en het waslijntje erachter. Niks gestyled. Maar wel met vlaggenlijn, die moest natuurlijk mee. Om gelijk sfeer te maken bij ons caravanetje. Ik ben Irma, ben moeder van vier pubers (wel hele leuke laugh) En lief van een fantastische man. Mijn hobby is Hip in Stof en mijn werk is financieel administratief medewerkster bij een heel leuk tuinbouw/technisch gerelateerd bedrijf.

Het begon allemaal toen mijn moeder vroeger al veel achter de naaimachine zat en ik ging "kijken" hoe ze dat deed (en of het al klaar was! ) Daarna ging ik het zelf doen en ging ook op les.
Vele creaties verder ging ik voor mijn kinderen kleding en hun kamertje accessoires  maken in een bepaalde stijl. Toen ook mijn zussen kinderen kregen en ik voor hun kraammanden ging maken, opperde zij: "Daar moet je wat mee gaan doen!"
En zo is www.HipinStof.nl ontstaan.
Alle producten worden met veel liefde en plezier  handgemaakt in mijn "atelier". Heb je een idee, of kan je het nergens vinden wat je wilt, laat het me weten, dan komen we er samen wel uit. Ook maak ik persoonlijke items, met naam, een woord of een korte zin. Ik hoor/lees het graag.
Veel plezier op mijn site.
Groetjes Irma


| Meer

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
HipinStof

Irma van Dijk-Verbeek
Dokter Kniplaan 13
3151MA  Hoek van Holland
T: 06-25133101
E: Irma@HipinStof.nl
Bankrekeningnummer: NL12RABO0142261009

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
https://www.HipinStof.nl vanaf mei 2010 - 2019 en 2020. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. De artikelen zijn met liefde en zorg gemaakt, u bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het gebruik van artikelen van *HipinStof*